De Behanger.

Wie zijn we

Coert Oerlemans,  dé expert wat behang- en schilderwerken betreft

Over mij

Ik ben Coert Oerlemans, in Antwerpen dé expert wat behang- en schilderwerken betreft. Jarenlange ervaring heeft me zoveel kennis, inzicht en vaardigheden bijgebracht dat ik van elk project een pronkstuk kan maken.
Ik ben gedreven en ambitieus, en dat zie je in mijn werk terugkomen. Ik smijt me altijd volledig: geen moeite is mij te veel. Ik ga buitengewoon secuur en precies te werk, tot in de kleinste details. Wanneer ik klaar ben, is het áf tot in de puntjes.

De tevreden reacties van klanten zijn voor mij een mooi compliment. Maar het grootste compliment is het gevoél dat hun nieuwe interieur hen oplevert.

Ik durf met trots zeggen dat mijn klanten écht tevreden zijn. Over de ganse lijn. Geen losse eindjes bij De Behanger: alleen maar pure professionaliteit en vakwerk. Als er iéts mijn ‘signature trademark’ moet zijn, dan is het dát!